Maanantai 7.5.2018 klo 13.45–15.15 Helsinki, Töölönlahti

Opastettu kaupunkikierros, kaikille avoin ja ilmainen

Kulttuurinystävän Helsinki – Elävää kaupunkikulttuuria

Musiikkitalo_2018_kuva_Laila Repo
Kaupunkikierroksemme esittelee kiinnostavia kulttuurikohteita muun muassa uudistuvan Töölönlahden alueella, missä musiikki, kuvataide ja kirjallisuus sekä kaupunkilaiset kohtaavat.

Kansalaistorista on kehittynyt monenlaisten kaupunkitapahtumien keskus, ja Musiikkitalossa viihtyvät niin konserttiyleisöt kuin arkkitehtuurin ystävätkin. Uudesta, vielä rakentuvasta keskustakirjastosta suunnitellaan kaupunkilaisten yhteistä olohuonetta.

Kiertoajelumme reitti vie kulttuurin kannalta merkittävien rakennusten ja tapahtumapaikkojen äärelle niin Töölössä, Kalliossa kuin ydinkeskustan alueella.

Kierroksen kesto on 1,5 tuntia ja se tehdään kävellen ja bussilla. Kierros opastetaan pääosin suomeksi ja osittain englanniksi. Voit ilmoittautua mukaan kierrokselle ma 9.4.2018 alkaen lomakkeella. Ilmoittauduthan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

REITTI

Kävelyosuus: Hakasalmen huvilan piha - Musiikkitalo - Kansalaistori - Kiasman edusta. Bussikierros: Kiasman pysäkki - Töölö (Arkadiankatu - Tennispalatsi - Töölön kirjasto - Korjaamo - Helsingin olympiastadion - Töölönlahti) -  Kallio - Kaupunginteatteri - Hakaniemen tori - Unioninkatu - Senaatintorin kulma, josta kävelyosuus Tiedekulmaan (Yliopistonkatu 4), johon retki päättyy.

Tervetuloa mukaan!

Kuva: Leila Repo, Musiikkitalo

Pidätämme oikeuden muutoksiin.