Keskiviikko 9.5.2018 klo 9–12 Helsinki, Metropolia Ammattikorkeakoulu

Kaikille avoin ja ilmainen työpaja

Kaikki jakoon! Työvälineitä nuorten kanssa työskentelyyn

Kaikki jakoon_Kuva_Metropolia
Tervetuloa kuulemaan ja innostumaan nuorten kanssa työskentelyyn kehitetyistä työvälineistä! Kaikki jakoon -työpaja tarjoaa mahdollisuuden kokeilla osaa niistä ja verkostoitua muiden nuorten parissa työskentelevien kanssa dialogisessa oppimiskahvilassa.

Hankkeiden työvälineet

  • Tämä elämä: Rytmiä ryhmään! Tutustu ideoihin, miten jokainen voi hyödyntää musiikkia ja keholla musisointia nuorten kanssa työskentelyssä.
  • Motiivi: NäytönPaikka-nettipalvelulla oma elämä näkyväksi. Tutustu NäytönPaikkaan, joka on nuoren henkilökohtaisesti ylläpitämä, maksuton kansio. Se auttaa löytämään vastauksia kysymyksiin; kuka minä olen, mitä minä osaan ja mihin minä pystyn?
  • Niko -97: Seksuaaliterveyttä nuorille miehille pienryhmätoiminnalla.
  • Osuma: Innostusta nuorten kanssa työskentelyyn pelaten. Kokeile ja ota käyttöön 12 hankkeessa kehitettyjä ja testattuja menetelmiä hyödyntämällä Osuma-peliä ja innostuskorttipakkaa.
  • Combo: Ammattikirjastosta tietoa työelämästä. Tutustu toiminnalliseen menetelmään, jossa nuoret syventävät ymmärrystään eri ammattialoista ja työelämästä henkilökohtaisten kohtaamisten kautta.
  • Open Cinema Agora: Elokuvat vahvistamassa polkua työelämään. Virittäydy lyhyen elokuvamakupalan myötä sosiaalisen elokuvan ja fasilitoidun keskustelumenetelmän käyttöön.

Tilaisuus sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu Kaikki jakoon! -tapahtumaan 2.5.2018 mennessä.

> IlmoittautuminenKuva: Rita Miklàn