Tiistai 9.5.2017 Videotervehdys Espoon kulttuurikeskuksesta

Esittelyssä Kaikukortti

Video: Kurkistus Kaikukortin tarjontaan Espoon kulttuurikeskuksessa

Kaikukortti logo
Kaikukortti-tiimi haastatteli Uusimaa-viikkoa varten Espoon kulttuurikeskuksen kulttuurituottaja Anna-Kaisa Kautovaaraa.

Kaikukortti-kohteet kaikuu! Espoon kulttuurikeskus on mukana Kaikukortti-verkostossa ja avaa siten huikean tarjontansa myös tiukassa rahatilanteessa oleville henkilöille. Samalla kulttuurikeskus osallistuu hyvinvoinnin edistämiseen kulttuurin keinoin.

Kaikukortilla voi nauttia kulttuurista yksin ja yhdessä. Kulttuuria kaikille -palvelu kävi kuulemassa ja videoimassa Espoon kulttuurikeskuksen tuoreimmat tärpit. Entä mitä kulttuurikeskus ajattelee Uusimaa-viikon teemasta "yhdessä vahva"?

Kaikukortti on pysyvä palvelu Espoossa. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin. Kortti on tarkoitettu nuorille, aikuisille ja perheille, jotka ovat tiukassa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja. Kaikukortin saa, jos on Kaikukortti-verkostossa mukana olevan sosiaali- ja terveysalan toimijan asiakas ja tiukassa rahatilanteessa. 

Kurkista nyt Espoon kulttuurikeskuksen maailmaan. Video toimii samalla haasteena kaikille kulttuuritaloille Uudellamaalla. Voisiko Kaikukortti-idea toimia myös omassa kunnassasi..!?

Yhdessä olemme vahvempia!


Lisätietoja:

Aura Linnapuomi, Kulttuuria kaikille -palvelu, puh. 040 931 0576

Mira Haataja, Kulttuuria kaikille -palvelu, puh. 040 213 6339