Uusimaa-viikko esittelee maakunnan hyväksi tehtävää työtä ja sen tekijöitä vuosittain vaihtuvien teemojen kautta.


Vuoden 2018 Uusimaa-viikon teemana "kulttuuri ja muutos"

Toukokuinen Uusimaa-viikko 7.–12.5.2018 johdattelee pohtimaan kulttuurin roolia vauhdilla muuttuvassa ympäristössämme. Haemme parhaillaan kumppaneita tapahtumajärjestelyihin.

Tuo tapahtumasi osaksi Uusimaa-viikkoa!

Osallistumalla tapahtumaviikkoon tavoitat suuren joukon uusmaalaisia, ja olet mukana rakentamassa maakunnan yhteistä identiteettiä.

Uusimaa-viikko näyttäytyy eri tavoin ja erilaisten toimijoiden toteuttamana ympäri Uuttamaata. Punomme teemaan liittyviä menoja läpi vuoden osaksi yhteistä ohjelmakokonaisuutta. 

Viikon teemapäivät ovat:

  • Koulutus ja osaaminen (ma 7.5.)
  • Kilpailukyky (ti 8.5.)
  • Kulttuuri ja yhteisöllisyys (ke 9.5.)
  • Hyvinvointi (to 10.5.)
  • Ympäristö (pe 11.5.)
  • Suomalaisuus (la 12.5.)

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Tarja Haili, 040 774 1718 tai tarja.haili@uudenmaanliitto.fi. Ilmoita tapahtuman tarkemmat tiedot alla olevalla lomakkeella.

Mikä on Uusimaa-viikko? Lue lisää


Tapahtumalomake

Tällä lomakkeella voit ehdottaa tapahtumaasi osaksi Uusimaa-viikkoa. Tapahtumaesittely voi olla suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen tapahtuman kielestä ja kohderyhmästä riippuen. Tekstit kannattaa miettiä ja muotoilla huolella etukäteen ennen lähettämistä.

Tapahtuman tulee sopia viikon teemaan ja ajoittua teemaviikolle. Tapahtumalla tulee olla myös oma verkkosivu, Facebook-sivu tai muu vastaava, josta selviää tarkemmat tiedot.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Muutokset

Ilmoitathan tapahtumaasi koskevat muutokset ja lisäykset sähköpostilla Milla Aallolle: milla.aalto@uudenmaanliitto.fi