Uusimaa-viikon uutiset

Uusimaa-viikko vauhtiin 9.5. – Valovoimainen Uffe Elbæk avaajana

6.5.2016 13.24

Tanskalainen Uffe Elbæk polkaisee Uusimaa-viikon vauhtiin maanantaina 9.5. Musiikkitalon Camerata-salissa kello 10. Kansainvälistä mainetta niittänyt huippupuhuja ravistelee kuulijoiden perinteisiä ajattelumalleja työelämästä ja koulutuksesta. Elbækia ovat kommentoimassa suomalaisen elinkeinoelämän sekä julkisen ja kolmannen sektorin konkarit. Keskustelua johdattelee Saku Tuominen.

Avaustilaisuus "Tulevaisuuden työ" on jo lähes täyteen buukattu, mutta muutamia paikkoja on vielä vapaana.
> Lisätietoa

Lisää asiaa ja luovia ideoita työelämästä on tarjolla Uusimaa-viikon lukuisissa tapahtumissa perjantaihin 13.5. asti. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

”Uusi työ” inspiroi Uusimaa-viikon tapahtumissa

Uusimaa-viikon teema on Uusi työ. Ohjelmassa on yli 20 tapahtumaa eri puolilla Uuttamaata. Mukaan mahtuu seminaareja, luentoja, työpajoja ja teematunteja mutta myös ulkotapahtumia, kuten kaupunkikierroksia, mindfulness-meditaatiota, puistopiknik ja kuntien välinen leikkimielinen uintihaaste.

Perjantaina luovutetaan Hyvinkäällä Uusimaa-palkinto, joka tänä vuonna annetaan työtä ja perhettä innovatiivisesti yhteen sovittavan toimintamallin kehittäjälle. Palkinnon tulee pokkaamaan Lapinjärven Kulttuuriyhdistys LaKu ry.

Viidettä kertaa järjestettävä teemaviikko kokoaa yhteen kuntien, oppilaitosten ja muiden uusmaalaisten toimijoiden tapahtumia. Tapahtumakimara pyörähtää käyntiin uudella teemalla aina toukokuun alussa. Viikon kokonaisuudesta vastaa Uudenmaan liitto.


Tutustu Uusimaa-viikon ohjelmatarjontaan verkko-osoitteessa http://www.uusimaaviikko.fi/ohjelma

Tapahtumavinkkejä on myös viikon facebook-sivulla www.facebook.com/uusimaaviikko

Jaa kokemuksia ja tunnelmia hashtagilla
#uusimaaviikko.

Tervetuloa mukaan!

Palaa otsikoihin