Uusimaa-viikon uutiset

Pelataan yhdessä pesistä 9.5. – Avoimet treenit kuudella Uudenmaan paikkakunnalla

5.5.2017

Yli seitsemänkymmentä pesäpalloseuraa järjestää eri puolilla Suomea kaikille avoimet pesistreenit tiistaina 9.5. kello 17–19. Uudellamaalla kansallispeliä voi testata Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Keravalla, Vantaalla ja Vihdissä. Tempaus on kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle ja osa Uusimaa-viikon ohjelmaa.

Pesishaaste kuvaKaikenikäiset lajista kiinnostuneet pääsevät pesäpalloseurojen opastuksella verestämään pesismuistojaan, testaamaan pelitaitojaan sekä kokemaan mukavia yhteisöllisiä hetkiä.

− Aktiivinen liikunta tuo terveyshyötyjä ja lisää virtaa. Ota koppia pesishaasteesta ja tule rohkeasti mukaan nauttimaan liikunnasta, Pesäpalloliiton puheenjohtaja ja Uudenmaan maakuntajohtaja Ossi Savolainen kannustaa.

Pesis vahvistaa yhteisöllisyyttä ja työhyvinvointia

Pesishaaste syntyi Uusimaa-viikon tapahtumaksi, mutta se laajeni nopeasti valtakunnalliseksi tempaukseksi. Pesäpalloliitto ja Työpaikkojen hyvinvointiverkosto tarttuivat ideaan ja veivät sitä eteenpäin omissa verkostoissaan.

– Toivomme, että myös työporukat lähtisivät mukaan rakentamaan yhteisöllisyyttä ja nauttimaan pelaamisesta. Yhdessä tekeminen on työhyvinvoinnin edistämisessä tärkeässä roolissa. Yhdessä olemme vahvoja, summaa Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston koordinaattori Jaana Lerssi-Uskelin Työterveyslaitokselta.

Tiistain pesäpallotreeneihin voi jokainen tulla oman aikataulunsa mukaan. Tapahtumat ovat maksuttomia eivätkä edellytä ennakkoilmoittautumista. Seurat järjestävät tapahtumapaikoille pelivälineet ja ohjaavat pelin kulkua.

> Katso Pesishaasteessa mukana olevat paikkakunnat, pesisseurat ja kenttätiedot

> Lue lisää Pesäpalloliiton tiedotteesta

> Tutustu Uusimaa-viikon ohjelmaan


Lisätietoja:
Ossi Savolainen, maakuntajohtaja, Uudenmaan liitto,
puh. 040 589 8415
Jaana Lerssi-Uskelin, Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto,
puh. 043 820 1020


Palaa otsikoihin