Uusimaa-viikon uutiset

Minne suunnata Uusimaa-viikolla? – Poimi talteen toimittaja Hanna Sumarin menovinkit!

25.4.2018

Uusmaalainen toimittaja, kirjailija ja juontaja Hanna Sumari poimi kolme suosikkiaan Uusimaa-viikon monipuolisesta tarjonnasta. Katso Hannan menovinkit ja valitse omat suosikkisi kulttuurin ja muutoksen teemoihin sukeltavan viikon ohjelmistosta!

Hanna Sumari 01
Kuva: Benjamin Ilmoni

Tulevaisuuden taidekaupunki - Helsinki taiteilijoiden silmin

Aika: Maanantai 7.5. klo 12–13.30

Paikka: Helsingin keskusta

On kiinnostavaa ja kiehtovaa kuulla taideteosten taustoja. Teoksille tulee aivan uusia merkityksiä. Taiteen tarkoitus on viedä ajatukset pois arjesta – tämä kävelykierros on pieni loma! Lämmin suositus! Tässä tapahtumassa on mukavaa se että liikutaan myös jalan ulkona.

Kesäkauden avajaiset Strömforsin ruukissa

Aika: Lauantai 12.5. klo 11–16 (iltamat klo 19 alkaen)

Paikka: Ruotsinpyhtää, Loviisa

Ihanan alueen kiva tapahtuma, jossa on kyläjuhlan tuntu! Mukava retkikohde, jonne voi hyvällä säällä päristellä myös prätkällä!

Muotoutuva Helsinki – Helsinki by Design

Aika: Maanantai 7.5. klo 15.30–17

Paikka: Helsingin keskusta, Vallila, Kalasatama, Teurastamo

Kaupunkimuotoilu on kiinnostavaa, se on asia jota ei huomata, mutta kun oppii sitä katsomaan, kaupunki muuttaa kasvojaan. Pidän myös siitä että tässä liikutaan osittain kävelemällä.


Moniosaaja Hanna Sumari on uusmaalainen toimittaja, kirjailija, juontaja ja bloggari, joka tunnetaan erityisesti asumista koskevista ohjelmistaan. Sumari harrastaa moottoripyöräilyä, ruuanlaittoa ja liikuntaa.Palaa otsikoihin