Uusimaa-viikko--teemakuva-2017

Vuoden 2017 Uusimaa-viikon teemana "Yhdessä vahva"

Toukokuinen Uusimaa-viikko 7.–12.5.2017 kytkeytyy tiiviisti satavuotiaan Suomen juhlintaan. Viikon teema on "Yhdessä vahva". Haemme parhaillaan kumppaneita tapahtumajärjestelyihin.

Haluatko tapahtumasi osaksi Uusimaa-viikkoa?

Sisällytä tapahtumasi osaksi Uusimaa-viikkoa ja sen teemoitusta. Toivomme teeman näkyvän eri tavoin ja erilaisten toimijoiden toteuttamana ympäri Uuttamaata.

Päiväkohtaiset teemat

Su 7.5. Yhdessä
Ma 8.5. Ympäristö
Ti 9.5. Hyvinvointi
Ke 10.5. Kulttuuri ja yhteisöllisyys
To 11.5. Koulutus ja osaaminen
Pe 12.5. Kilpailukyky

Ehdota tapahtumaasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun piakkoin yhteyttä. Vahvistamme Uusimaa-viikon päätapahtumat tammikuussa. Muut teemaan liittyvät menot punomme osaksi ohjelmakokonaisuutta kevään kuluessa.

Mikä Uusimaa-viikko?

Uusimaa-viikko kokoaa vuosittain yhteen kuntien, oppilaitosten ja muiden uusmaalaisten toimijoiden tapahtumia sekä nostaa esille maakunnan hyväksi tehtävää työtä. Tekemistä, asiaa ja ideoita on tarjolla kaikille uusmaalaisille.

Teemaviikkoa on vietetty vuodesta 2012 lähtien, ja sitä koordinoi Uudenmaan liitto. Viikko pyörähtää käyntiin aina toukokuun alussa uudella teemalla. Teemaviikon aikana jaetaan myös perinteinen Uusimaa-palkinto.

Tapahtumalomake

Tällä lomakkeella voit ehdottaa tapahtumasi osaksi Uusimaa-viikkoa. Tapahtumaesittely voi olla suomen-, ruotsin- tai englanninkielinen tapahtuman kielestä ja kohderyhmästä riippuen. Tekstit kannattaa miettiä ja muotoilla huolella etukäteen ennen lähettämistä.

Tapahtuman tulee sopia viikon teemaan ja ajoittua teemaviikolle. Sillä tulee olla myös oma verkkosivu, Facebook-sivu tai muu vastaava, josta selviää tarkemmat tiedot.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tapahtuman järjestäjä *
Tapahtuman nimi *
Tapahtuman lyhyt kuvaus (mitä, kenelle, miksi) *
Päivämäärä ja teema *
Kaupunki *
Kohderyhmät *
Kutsutilaisuus vai kaikille avoin? Maksaako jotain?
Lisätietoja tapahtumasta (linkit)
Mahdolliset ilmoittautumistiedot (pvm ja linkki tai yhteystiedot)
Mahdolliset uutistärpit ja nostot someen
Muuta:
Ilmoittajan yhteystiedot (nimi, puh, s-posti) *Muutokset

Tapahtumaasi koskevat muutokset ja lisäykset tulee ilmoittaa mahdollisimman pian sähköpostitse: laura.saukkonen@uudenmaanliitto.fi