Torstai 11.5.2017 klo 14–18 Myllypuro, Helsinki

Kaikille avoin ja maksuton

Pop-up Metropolia Campus Myllypurossa

Pop-up Metropolia Campus_Uusimaa
Metropolia ammattikorkeakoulu keskittää toimintansa neljälle kampukselle, joista suurin valmistuu Helsingin Myllypuroon kahdessa vaiheessa syksyllä 2018 ja 2019. Mitä uusi 6 000 opiskelijan, hyvinvoinnin ja terveyden sekä rakennus- ja kiinteistöalan osaamisen kampus tuo mukanaan?

Kevätlukukauden päätteeksi saamme esimakua tulevasta, kun Myllypuron ostarin kulmaan avautuu Pop-up Metropolia Campus. Tila toimii aikaportaalina tulevaan ja kohtaamispaikkana etenkin alueen asukkaille ja metropolialaisille.

Tilan avajaisia vietetään osuvasti Uusimaa-viikon Koulutus ja osaaminen -teemapäivänä. Pop-up tarjoaa to 11.5. - ti 23.5.2017 sekä järjestettyä ohjelmaa että tulevaa kampusta esittelevän näyttelyn.

Pop-up Metropolia Campus on osa Metropolian koordinoimaa kansainvälistä Live Baltic Campus -hanketta, jossa testataan muotoilun menetelmiä eri toimijat yhdistävässä ja kampukset kaupunkitilaan nivovassa kaupunkikehittämisessä. Hanke toteutetaan EU:n Interreg Central Baltic -ohjelman ja Varsinais-Suomen liiton osarahoituksella.

Katso tarkempi ohjelma tästä

Näe, koe, osallistu – Tavataan Pop-upissa!

Lisätietoja: Katariina Saarela, Metropolia AMK, puh. 040 516 5534