Tiistai 9.5.2017 klo 12−14 sekä klo 17−19 Helsinki, Uusimaa, koko Suomi

Kaikille avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista

Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä pesäpallosta: Avoimia pesistreenejä ympäri Suomen!

Pesäpalloliitto Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä pesäpallosta

Oletko viimeksi pelannut pesistä koulussa? Tykkäätkö höntsäillä kavereiden kanssa iltaisin? Etsitkö uutta harrastusta itsellesi tai vaikka lapsellesi? Mietitkö miten voit pitää huolta työhyvinvoinnistasi?

Pesäpalloliiton jäsenseurat järjestävät eri puolilla Suomea kaikille avoimet pesäpalloharjoitukset tiistaina 9.5. klo 17–19.

Paikallisten pesäpalloseurojen opastuksella kaikenikäiset lajista kiinnostuneet pääsevät verestämään muistojaan, testaamaan pesäpallotaitojaan sekä kokemaan mukavia yhteisöllisiä hetkiä. Tapahtuma tarjoaa matalan kynnyksen tutustumis- ja kokeilumahdollisuuden kansallispeliimme.

Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto on mukana tempauksessa usealla paikkakunnalla. Tavoitteena on haastaa myös työyhteisöt mukaan rakentamaan yhteisöllisyyttä sekä nauttimaan pesiksestä. Tervetuloa tutustumaan Tyhyverkoston alueelliseen toimintaan.

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Sinun ei tarvitse olla paikalla koko kahta tuntia, vaan voit lähteä aiemmin tai tulla myöhemmin. Voit ottaa mukaan omia pesisvälineitäsi, mutta voit lainata myös seuran välineitä paikan päällä.

Pesisotteluiden aikataulu:

Klo 17–19 Kaikille avoimet pesistreenit pesäpallokentillä eri puolilla Uuttamaata ja Suomea. Tule rohkeasti mukaan pelaamaan ja kannustamaan!

Mukana olevat paikkakunnat, seurat ja kenttätiedot voit katsoa osoitteesta: www.pesis.fi/pesishaaste

HUOM! Uusimaa-viikon ystävyysottelu Helsingissä Meilahden pesiskentällä ti 9.5. klo 11.45–14.00 ON PERUTTU!

Lisätietoja:

Anriika Taunila, Pesäpalloliitto
Jaana Lerssi-Uskelin, Tyhyverkosto