Maanantai 8.5.2017 klo 13−19 Lapinlahden Lähde, Helsinki

Koulutus nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville, maksuton, ilmoittaudu.

Muutoksen lähteillä -päivästä luontolähtöistä tukea nuorten hyvinvointiin

Laama_pexels-photo
Oletko nuori tai työskenteletkö nuorten kanssa? Kiinnostaako sinua hyvinvointi sekä luonto? Jos vastasit kysymyksiin "kyllä", niin Muutoksen lähteillä -koulutuspäivä on luotu juuri sinua varten.

Muutoksen lähteillä -koulutus tarjoaa luontolähtöisiä menetelmiä, materiaaleja ja maistiaisia nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Koulutuspäivän ohjelma rakentuu napakoista ja kiinnostavista asiantuntijapuheenvuoroista sekä toiminnallisista työpajoista, joissa osallistujat voivat oppia luontolähtöisiä menetelmiä käytännössä.

Tule oppimaan Green Caresta ja elvyttävistä ympäristöistä, puutarhakasvatuksen mahdollisuuksista ja kokeilemaan menetelmiä käytännössä, laittamaan kädet multaan sekä virkistymään keväiseen puistoympäristöön.

Työpajoissa pääset tutustumaan muun muassa:

- Kuntouttavaan kalastukseen,  Sininen veräjä -hanke

- Kädet multaan − Tutustu puutarhakasvatukseen keväisessä työpajassa

- Esittelyssä Helsingin esteettömät luontokohteet

Lisäksi koulutuspäivän somekummit neuvovat, miten kokemuksia ja oppimista voi jakaa sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta löydät Luonto-Liiton sivuilta

Koulutuspäivä on osallistujille maksuton (omakustanteinen lounas).
Ilmoittauduthan koulutukseen ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.
 
Voit ilmoittautua koulutukseen tästä.


Tapahtuman järjestää Välke-ryhmä eli Uudenmaan ympäristökasvatuksen ja -tietoisuuden edistämisryhmä. Sen toiminnan tavoitteena on lisätä ympäristökasvatustoimijoiden tiedonvaihtoa sekä ympäristökasvatustyön näkyvyyttä Uudellamaalla.

Muutoksen lähteillä -koulutus on jatkoa Nuoret muutoksentekijöinä -seminaarille, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016.

Lisätietoja: Malva Green, Luontoliitto


Kuva: Susanna Soisalo